Beauty, Health and Fashion

16 Manieren om gezonder te leven

title:7 Eenvoudige Stappen Om Met Bodybuilding Te Beginnen (Deel 1 van 2)
auteur:Marc David
source_url:http://www.articlecity.com/articles/health/article_3918.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:11
categorie:gezondheid
article:

Toen ik 16 was, stelde ik mezelf precies dezelfde vraag die ik kreeg van een gefrustreerde 16-jarige. Het ging ongeveer zo…
“Een beetje hulp graag! Ik ben 16 en ik ben heel erg mager! Ik heb niet veel vet dus… je kunt bijna mijn botten zien als ik niets ruims draag. Ik weeg maar 45 kilo en ik weet dat ik tandenknarsend ben, vooral omdat ik niet te veel eet.

” – Gefrustreerd en mager
Je hebt er geen idee van hoe dicht die schreeuw om hulp bij mij klinkt. Toen ik 16 was, nam ik een foto van mezelf voor de kerstboom van de familie. Ik overtuigde mijn zus om de foto te nemen en ik deed mijn uiterste best.
Voor degenen die willen zien hoe ik er echt uitzag, de foto staat op:
http://www.beginning-bodybuilding.com
Scroll naar beneden. Je zult het zien. Het is 100% onbewerkt. Ik heb zelfs de glow in the dark plastic adelaarsketting niet verwijderd die ik ergens vond.
Hoe dan ook, je vraag was dezelfde die ik mezelf ook afvroeg. Ik was 16 en het zat om mager te zijn. Ik dacht dat ik alles deed om aan te komen, maar ik had het mis. En ik ga je 7 simpele stappen geven die je vandaag nog kunt doen om op de goede weg te komen naar een gezonde gewichtstoename en om van die schreeuw om hulp, een schreeuw van vreugde te maken!
Als ik in een tijdmachine kon stappen, zou ik teruggaan en mezelf een kleine brochure overhandigen, genaamd:
7 Eenvoudige Stappen Om Met Bodybuilding te Beginnen
Deze zou door mij voor mij geschreven zijn(Leer meer over how to protect carpet from treadmill).

https://www.youtube.com/watch?v=ITPI8Caom8E&t=44s
Maar ik ben er zeker van dat de volgende stappen ook voor jou gelden en voor alle andere 16-jarigen die gefrustreerd zijn, maar veel tijd kunnen verliezen als ze de verkeerde weg inslaan.
Laat je niet in verwarring brengen… deze eenvoudige stappen zijn bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd, man of vrouw, die op de goede weg wil beginnen en niet veel tijd wil verspillen.
Oké, dus wat kun je doen? Laten we stap voor stap gaan en dit uitzoeken.
Voorwaarde – Body building gaat niet alleen over massief worden. Het is niet alleen voor mannen. Het woord zou eigenlijk de hele tijd twee woorden moeten zijn zodat er geen verwarring is. Je bouwt aan je lichaam. Dat kan van alles betekenen voor iedereen(). Dus de eerste stap is…

(
https://thetruthaboutcancer.com/exercise-can-prevent-cancer/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published.